Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Automatizace a ztrata výše i nize hodnocenych profesí muze byt řešena zdaněním práce korporací vlastnících tyto technologie, vytvořením nepodmineneho prijmu anebo k totalni chdobe. 50. leta uklizecka se nestane odbornici moderniho typu. Dale o borelioze ci encefalitide se muzeme natudovat hory doly. Ja jsem si nastudovala o encefalitide sveho otce. Doktoři tomu nechtěli uvěřit, léčili to neadekvatne a až za 5 minut 12 nasadili kapacky a za tyden po krevnich testech potvrdili mé podezřelí. Nejsem lékař. Bez testu krve by to ale byly jen domněnky.

0 0
možnosti

Hezké, další fází bude neschopnost a nepotřebnost lidí. Pamatuji vysoce fundované články, jak socialisticky pracovat a jak na tom v budoucnu budeme. Lidé co to psali, buď už nepíší, nebo píší něco zcela jiného. Ale rodí se noví. Nějak nevěřím ani novým prorokům i když vím, že velké změny nastat musí. Ale vždy se vyskytnou nezamýšlené důsledky a nepředvídatelné okolnosti.

0 0
možnosti

DObrý den, velice zajímavý článek v němž postrádám jediné, odpověď na to, co budou dělat oni nahražení. Přiznám se, že jsem nečekal na odpověď, ka otázku kterou dávám již léta na konferencích k průmyslu 4.0 a začal jsem budovat průmysl 5.0 sám a to jako průmysl kterž se zabývá systémovou prevencí vzniku odpadu a plýtvání a jednou z forem je i "sociální odpad" tedy lidé mající chuť úracovat, ale ne možnost. Nebudete-li se zlobit, zajímal by mne Váš názor na tenot text - https://www.linkedin.com/pulse/industry-50-from-virtual-physical-michael-rada?trk=mp-author-card

0 0
možnosti

Zajímavé úvahy, poskytl jste mi námět k přemýšlení.

1 0
možnosti

Článek jsem si se zájmem přečetla.

Zaujala mne informace o kurzech MOOC. Ten link ale směruje na apple.com. Zagooglila jsem a ty kurzy našla. Díky za tip. Zatím jsem využívala jen coursera.org. Sice to profesně už nijak nevyužiji, ale bavím se tím místo křížovek;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS